49 miljoner bubblor

I vår har jag jobbat med två event. Det ena (Kärlek, ettor och nollor) på frilansbasis och det andra (XOVATION) som en del av en anställning. Ni som följt mig på Instagram har säkert sett alla silkespappersbollar eller pompoms vi tillverkade under en pysseldag. De var till event nummer två!

Så här såg det ut när vi pimpat färdigt lokalen och lite senare när eventet var igång. Det tog en hel dag att hänga upp de drygt 160 pompomsen i taket tillsammans med allt annat som skulle skapa rätt atmosfär.

”En bra champagne består av 49 miljoner bubblor. Det är bubblorna som är själva livet i champagnen. XOVATION är som de bubblorna”, var ett citat som genomsyrade allt.

lokalbilder4lokalbilder5
eventpimp6eventpimp4eventpimp5eventpimp8eventpimp11event6event5event11event24event31event18event20event27event13event8event30

Det blev ett fint avslut för projektet.
Fina människor. Fina möten. En bra föreläsning med Karin Adelsköld. Mysig musik.
Jag är glad att jag fick möjlighet att projektleda det.

Kommentarer

  1. Åh, vad jättefint med alla pom-pombollarna. Trevlig inramning, med bollarn och dukarna, ambitiöst, därför blir det också bra. Härligt med ett gammeldags, vanligt, hederligt kafferep som toppas med bubbel och jordgubbar. Synd att jag inte kunde vara där och ta del av innehållet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg