Avritad igen!

120814-annaneah-red-dots-530

Fantastiska Anna Grundberg har än en gång ritat av mig. Jag är så mallig så jag nästan spricker.
Tack Anna!

Kommentarer

 1. God kväll. Har följt dig ett tag både via din blogg och via instagram men aldrig gett mig "till känna". Tonight is the night. Jag är förra husägaren till ert hus och jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är att just ni köpte!!! Ni är ju helt fantastiska. Så fint ni gör och så väl ni tar hand om huset. Tänker på allt, in i minsta detalj. Återställer och fixar. Såå underbart. Ni är helt rätt. Önskar er all lycka. Kram från M.
  Ps. Kommer nu att lägga dig på min follow på instagram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att ni hör av er. Ja, vi älskar huset och har stora planer för det. I sinom tid. Det är ju en långsiktig lösning efter tid och kassa. Har ni vägarna förbi någon gång så är ni välkomna.
   Kram

   Radera
 2. Förstår att du är mallig!! Urfint ju.

  SvaraRadera
 3. Och jag tackar Anna för tipset om din blogg och dig för alla fina klänningsbilder! Ska nog försöka mig på mitt livs första klänning snart!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg