På gång

Jag har inte bloggat så värst mycket här i sommar på grund av den omfattande husmålningen/fasadrenoveringen och eftersom vi haft inneboende gäster på besök i omgångar i många veckor samt en stor trädgårdsfest. Tiden har inte räckt till. Men nu är tanken att jag ska hinna ifatt lite grann. Jag har faktiskt saknat bloggandet och era tankar.

Jag har flera nysydda klänningar som jag ska visa här framöver och så en del annat fint som hänt och med start imorgon ska jag berätta om de två månader jag ägnat åt husmålning, skrapning, och renovering av en det som visade sig vara en helt rutten verandan. När jag ser bilderna från start fram till nu blir jag nästan utmattad. Jag har jobbat järnet, kan man säga.
Vi ses väl imorgon?

anna

Kommentarer

  1. Så tjusig du är i håret och ja, överallt faktiskt!

    SvaraRadera
  2. Hoppas tillvaron lugnar ner sig nu, men jäklar vad du gör det bra! Jag ser verkligen fram emot bloggens uppvaknande!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg