Om hösten

Det var en sån där ljuvlig kväll igår. Varmt och friskt samtidigt. Rosorna doftade och katterna lekte tafatt.

bynight7bynight5bynight6

Jag gick bara runt och njöt av hur vackert det var. Hur ljuset fick den nya linoljefärgen att skimra som sammet. Hur mjukt det nya golvet på verandan kändes mot mina bara fötter.

bynight8

Det blev mörkare och mörkare och till slut lockades jag in av det varma skenet från fönstren.

bynight2bynight1bynight4

Jag känner mig inte riktigt redo för hösten. Den känns som om den kom tidigare än vanligt. Likväl är jag taggad och längtar efter att får börja med lite inomhusprojekt. Klädkammaren ska få en make-over, köksluckorna ska målas och jag ska fixa lite i en av hallarna.  Och så vill jag sy en massa, blogga och skriva musik. Sjunga och spela. 
Hösten ska få vara lugn. Jag ska inte ta på mig för mycket arbete. Efter våren som nästan var springa-in-i-väggen-stressig och sen sommarens intensiva målningsarbete behöver jag en lugn höst. Det ska jag unna mig.

bynight3

Kommentarer

 1. Så fint!
  Låter som en bra plan att ta det lite lugnt.

  SvaraRadera
 2. Bara njut, Anna! Det behövs verkligen!

  SvaraRadera
 3. Så fint och så klokt tänkt, sköt om dig

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg