En sann njutning att seHantverket. Noggrannheten. Rutinen.

Kommentarer

 1. Helt underbart! Gick ju en dokumentärserie om Chanel och Karl Lagerfeld ("Monsieur Karl") för en tid sen som jag verkligen älskade. Såg du den? Bland annat fick man träffa en gammal tant ute i den franska obygden som vävde band på beställning åt Chanel. Ett gammalt hantverk som hon nästan var ensam om behärska. Älskar sånt, men oroas också över att så mycket av det där gedigna faller i glömska. Förhoppningsvis kan den nya hantverks- och handarbetsvågen innebära en renässans för gamla tekninker och kunskaper.
  Vilket härligt dressingroom du har skapat. Har inte hunnit kommentera det förrän nu. Blev så superinspirerad att jag nu ska ta itu med min lilla walk-in closet, som jag köpte rosa väggfärg och lite annat till redan för ett år sedan, men som sedan blivit stående. Det är en mycket liten walk-in closet och jag brukar kalla den för en "walk-in, back-out"-closet för att man knappt kan vända sig därinne ;) Nu ska den bli rosa med vita hyllor och klädstång och lite andra detaljer. Tack vare dig kom fixarlusten tillbaka. Tack för det och ha världens bästa dag! Kram, Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag kollade slaviskt på dokumentären om Chanel. Och tanten, undrar om hon fortfarande orkar? Hon var ju gammal redan då.
   Roligt att du blev inspirerad av mitt rum.
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg