Röjer i hela huset

27

Nu när klädkammaren är 99% färdig (jag väntar fortfarande på en stringhylla med galet lång leveranstid) så har jag börjat röja i resten av huset, som mest blivit en avstjälpningsplats under renoveringen. Dessutom hade jag igår premiär för julmusiken. Jag körde fullt ös! Efter jul är det liksom inte lika kul med julmusik. Jag måste hinna få mitt lystmäte innan dess.
Min strategi för denna rumsorganisering just nu är alla ställen samtidigt. Inte så genomtänkt kanske men så blev det.
Sen sliter jag just nu mitt hår med krönikan som ska in idag. Jag kör bestraffningsmetoden för att blir klar (en term som Karins Konstgrepp etablerat). Jag får inte göra något kul förrän jag är klar. Inte gå på toaletten, inte äta, inte förströ mig på något sätt. Hoppas jag slipper svälta och blir klar snart.
Kom på nu att jag faktiskt redan fuskar. Jag bloggar ju.
Hejdå…

Kommentarer

Populära inlägg