Antikhuset

Ett av mina favoritställen att åka till är Antikhuset i Olofström. Där finns något för alla. I skyltfönstren är sakerna sorterade efter färg men för övrigt är det upptäcktsglädje som gäller i de många rummen som leder in i nya rum och vidare. Älskar verkligen att strosa runt där och jag kan nog inte räkna alla grejer i vårt hem som kommer därifrån. Jag tycker de håller rätt bra priser och köper man mer kan man pruta mera också.

antikhuset1antikhuset2antikhuset3antikhuset4antikhuset5antikhuset6antikhuset7antikhuset8antikhuset9antikhuset10antikhuset11antikhuset12

Senaste besöket igår resulterade i finfina fynd. Ett vackert fat, en flaskknopp och en rehabstol som jag ska ha i syrummet.

antikhuset13antikhuset14

Förutom att det finns så otroligt mycket grejer att kolla på är paret som har Antikhuset alltid trevliga och vänliga. Ett måste att besöka om man har vägarna förbi Olofström, alltså!

Kommentarer

 1. GUUUD hur fin va brudklänningen på provdockan??? det lilla man ser ser ju super fint ut? Men varför har hon en filt över :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon kanske är rädd att dockan ska frysa :)

   Radera
 2. Förr ärvde man gamla saker av sina släktingar. Numera slängs/säljs allt vid dödsfall och vi skaffar tillbaka dessa prylar via loppisar!! Så skönt att trenden ökar trots allt. Har fullt med sparade saker och de är laddade med historia och själ. Hittade några hållare för drickaflaskor i stil med den flätade TV-kannan. Blir glad av att se dem!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg