Hur man syr

sysy2 sysy3 sysy1

Jag får ofta frågor om jag inte kan göra lite tutorials i sömnad. Jag har verkligen funderat över hur jag ska göra dessa. Vissa grejer kan jag nog utan större problem berätta om och visa men jag känner samtidigt att jag inte har hela bilden själv än. Jag lär mig fortfarande. Icke desto mindre kommer några inlägg hur man syr saker framöver. Men!En blogg ni bör lägga till i era blogglistor är Tilly and the buttons. Hon har redan börjat med serien Learn to sew och börjar med en genomgång av maskinen för att sedan fortsätta med olika sömmar och lämpliga nybörjarprojekt. Hennes blogg är ett bra ställe att börja på och hennes tutorials kommer att fortsätta 2013. Ett bra litet tips, alltså!

Bilden kommer från Tilly and the buttons och hon listar viktiga grejer att ha i sitt sykit.

Kommentarer

Populära inlägg