Slinga för slinga

Om jag snabbt vill bli fin i håret är det den här frisyren jag slänger upp. Och den ser så mycket svårare ut än vad den är.

hairdo2hairdo

Jag får nästan alltid frågor på hur jag gjort eller om det är svårt följt av en komplimang. Jag brukar berätta att det är enkelt. För mig tar det knappt några minuter och jag kan dessutom göra det när håret är blött på morgonen. Det blir rejält lockigt när det torkat sen och jag blir fin och fluffig till kvällen. Testa så får ni se!
Här är länken igen.

tulpan

I övrigt har allt juligt utom granen och lite ljusslingor åkt ut idag. Granen är fortfarande för fin. Tre buketter tulpaner har ersatt julgrejerna och tänk att de kan vara såna lyckopiller. Älskar tulpaner.

Kommentarer

  1. Jättefin frisyr! Det måste jag prova, snart är håret tillräckligt långt tror jag :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg