Tio bloggar

Jag borde blogga mera men jag ligger genomförkyld,  småfebrig och lite kass. I all enkelhet tänker jag tipsa om lite bloggar ni borde kolla in:
[1] Bluebird Vintage Official Blog
En ljuvligt fin familj att följa. Vackra bilder och vackra människor. Kolla dessutom in filmen från deras fina bröllop och smält en smula.

[2] Color me Katie
Är precis vad namnen antyder en blogg med mycket färg. Katie är en rolig tjej som hittar på smågalna saker. Alltid i technicolor!

[3] Esther from the sticks
En ung, makalöst talangfull tjej som syr som en Gud och tar de mest fantastiska bilder och gör vackra små filmer. Hon bloggar inte så ofta men varje inlägg är en härlig överraskning.
[4] Lladybird
Hon syr hur mycket som helst och verkligen allt möjligt. Roligast är förstås klänningarna. Hon brukar också recensera mönstren i kommande Burdatidningar på ett väldigt roligt sätt. Är man intresserad av sömnad är hon särskilt kul att följa.
[5] Lundagård
Är man intresserad av byggnadsvård och inredning är Lundgård ett inspirerande ställe.
[6] Monkinodraw
En halvgalen, egensinnig och helt fantastisk tjej som målar som en gudinna och klär sig lekfullt och frisinnat. Hon har dessutom skön humor och verkar ha mycket självdistans. Det gillar jag.
[7] Sanctuary
Vackra bilder och mycket inredning.
[8] Så fint jag vill
Vackra bilder från ett vackert hem och lite pyssel.
[9] Trädgårdsflow
Brukar följa hennes trädgårdsfix och trots att hon odlar långt norröver verkar allt växa och frodas. Inspirerande för den som är trädgårdsintresserad.
[10] Dear Golden
Jag har aldrig handlat av Dear Golden men det är den mest fantastiska vintageaffär på nätet jag vet. Jag vet ingen som hittar så  mycket fint att sälja som hon. Jag brukar använda hennes blogg och shop som ett inspirationsställe för nya syprojekt.

Nu ska jag äta 200 gram choklad som mina fina grannar var och lämnade efter en uppgiven sjukstatus på Facebook. Jag har bästa grannarna!

Kommentarer

  1. Tack för alla fantastiska bloggtips! Så gott som alla av dem åkte direkt in på min rss-feed! :-) Tycker det är så roligt att hitta nya favoritbloggar!

    Hoppas du har kryat på dig nu!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg