Anna Grundberg – tredje gången gillt

annaGrundberg2013-streckannaGrundberg-Ill-2013

Jag tycker det är fantastiskt att någonstans i en annan del av landet så sitter det en person som hittar en bild på mig och bestämmer sig för att ge av sin tid för att måla av den. Som ger mig hår som i en hollywoodfilm och som tar fram drag jag inte visste att jag hade. Som ser mig på ett annat sätt än vad jag själv ser mig men som ändå i detalj och känsla är precis jag. Till och med hjärtberlocken runt halsen jag fick som dopgåva en gång i tiden finns med.
Det är en stor ära och lycka varje gång och jag kommer aldrig att ta det för givet. Tack Anna.

annagrundberg-2012-1AnnaGrundberg-2012-2AnnaGrundberg-2012-3

Så här har det sett ut de andra gångerna hon tecknat mig. Hon har dessutom tecknat en mängd andra så jag tycker verkligen ni ska besöka hennes blogg.

Kommentarer

Populära inlägg