Kvällsrundan

Jag älskar att ta en liten promenad i trädgården på kvällen. När doften ligger tung och frisk och gräset är lite vått av dagg. Det blir som en fin avrundning på dagen. Mycket av det jag planterat förra och förrförra sommaren börjar äntligen känns sig hemma. Att det ska ta sån tid? Att trädgårda kräver verkligen både tålamod och framförhållning. Jag jobbar på det där men helst vill jag att det ska “lumma” till sig direkt. Gräset växer så det knakar och det har har blivit långt eftersom vi inte hunnit klippa det. Men vad gör det om hundra år? Jag har köpt några ljusslingor som laddas på dagen och tänds när det skymmer. Vi låter fokus hamna där istället. På tal om ingenting.

sommarkvallsommarkvallar2

Kommentarer

  1. Kan tro att du mår gott när du går din runda, det är verkligen vackert när det skymmer.
    Lägg därtill katternas kvällsbus, mmmm, mumma för en stressad själ.
    Må gott Anna Neah

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg