Sune

ljuset12ljuset9ljuset8ljuset13ljuset16ljuset15   

Sune bara genomälskar när jag är ute i trädgården och fnular. Han blir som upplivad av det. Jag med för den delen som gärna vill ha hans sällskap. Han älskar också när vi går upp på vinden tillsammans. Vi ska bara vara där tillsammans han och jag, gå runt, lukta lite och så ska jag prata fint med honom. Han blir hur kelen som helst. Katter är roliga djur.

Kommentarer

 1. Katter är helt underbara och egna kompisar!
  Jag pratar alltid med mina och de är alltid runt omkring mig.
  Bästa vännerna man kan ha.
  Kram på dig fina du!
  Tant Emma

  SvaraRadera
 2. Så söt! Har två katter själv. Härligt med katt men jäklar vad de kan vara envisa ibland. Min hankatt Morgan är extremt envis och allt ska ske på hans sätt. Men min andra katt lilla Kitty är en mjukis. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg