Blanksliten gatsten från 1700-talet






Det här har jag pysslat med den senaste veckan. Eftersom det inte blev någon husmålning (pga orkade inte) i år, har jag sysselsatt mig med diverse småprojekt. Det här var ett av dem. Jag har lokaliserat det ställe i trädgården där det är mest fördelaktigt att sitta under större delen av dagen och där har jag påbörjst stensättning med smågatsten från 1700-talet som jag hittade på Blocket. Samma dag som alldeles ny gatsten levererades hem hittade jag denna gamla fina på Blocket. Hmmm. Så nu har jag mer än jag behöver. 
Brorsan hjälpte mig med underarbetet och gav mig en snabbkurs i hur man gör. Sen har jag kastat mig över projektet med liv och lust. Det är kul! Som att lägga ett stort pussel! Ni ska få se det snart när det blir färdigt! 
(Ps. Jag testar att blogga från mobilen så ser inlägget konstigt ut är det därför.)

Kommentarer

  1. Hej, tittar just nu efter provdockor och halkade in på din sida. Tänkte höra om du är nöjd med ditt köp? Går det att nåla något i den? Har den många inställningsmöjligheter? Hälsningar Birgitta Nilsson på Tjörn. mostergittan@gmail.com

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg