En väldans röra

kontosfix

Jag har börjat röja på kontoret. Jag har någon slags övergripande vision om hur jag vill att det ska sluta men detaljerna är fortfarande lite luddiga. Det brukar landa efterhand.

Vi har sorterat ut en massa böcker som vi aldrig, aldrig någonsin kommer att läsa/läsa om. De ska vi skänka bort till ett antikvariat men det finns massor kvar så jag vill ha snygg förvaring till dem. Funktion och estetik i lika mängd är målet med allt. Det ska vara lika trevligt att vara där som det är i syrummet. Sen är vi ju två som samsas där inne med lite olika behov. Thomas har ett helt arkiv med skivor som han använder i sitt radioprogram medan jag har ett helt galleri med pyssel, papper, pennor, penslar och färg. Och båda är vi ju företagare som måste ha plats för bokföring och annat. Det är en spännande nöt att knäcka.

kontorsfix3

Jag har beställt flera tapetprover som jag hoppas kommer tidigt nästa vecka. Det kliar i fingrarna för när jag väl börjat med något vill jag avsluta det. Gärna med den äran. Vi får helt enkelt se!

Kommentarer

Populära inlägg