Nysytt! En rutig rackare

denrutigabla

Till denna klänning använde jag New Look 6799. Jag gjorde halsringningen något smalare och så gjorde jag kjolkanten i ett annat tyg. Jag är svag för rutigt och blått och vitt, som ni kanske vet. Nu ska jag fokusera på lite höstigare modeller i sykammaren. Sommarkvoten är både fylld och mindre användbar några månader framåt. Huvva, jag längtar inte till kylan.

Kommentarer

 1. Tjusigt värre med kjolkanten i annat tyg och att midjan gjordes på skrådden!

  SvaraRadera
 2. Jag ska också sy det mönstret, fast i brun ull. Tyget och mönstret har legat och väntat på mig allt för länge i syateljén nu. klänningen blev supersöt! så fint med annat tyg i kjolkanten. :)

  SvaraRadera
 3. Söt klänning! Jag är också väldigt svag för rutiga tyger. Då helst i bomullstyg. Tycker det är svårt att få tag i sådant nu för tiden.

  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Så fint med blommig kant på kjolen. En ide jag själv lägger på minnet till framtida projekt och hoppas du bara känner dig hedrad för att jag lånar! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg