Renodlade rum


Jag börjar se slutet på den där kontorsmakeovern. Jag har rensat och sorterat och det har liksom fortfarande inte riktigt tagit slut. Jag har sorterat ut i högar som skänks bort och högar som slängs. Slänghögen består mest av sådant som är hopplöst föråldrat, exempelvis kursplaneringar från när jag var lärare 2005 och inredningstidningar som liksom bara följt med i alla flyttar och som inte inspirerar ett dugg längre. Saker som tar plats och fokus som jag hellre vill lägga på annat.
Vi har renodlat. Vi har ju dessutom stora vindsytor för "arkivmaterial" som man vill behålla men nödvändigtvis inte vill snubbla på varje dag.

Så himla skönt med lite mera luft i rummen och renodlade funktioner. Jag har även renodlat sovrummet och varje gång jag vaknar känner jag hur bra det känns nu. Ni ska få se hur det ser ut framöver.


Min kamera har för övrigt fortfarande inte kommit tillbaka från service men jag lånade en kamera i helgen så jag kunde ge en liten rapport här på bloggen. 
Jag har sytt flera klänningar också som jag ska visa upp så småningom. Måtte kameran dyka upp snart.
På instagram finns jag däremot varje dag. AnnaNeah är mitt användarnamn.
Vi ses!

Kommentarer

  1. Alltså HUR har jag kunnat missa dig och din blogg? Jag är helt mållös! Ditt hus! Dina klänningar! Din trädgård! Love it! Känner mig så inspirerad och glad. Internet är inte slut. Det finns mer fint att upptäcka. Nu följer jag dig på bloglovin :) må så gott!
    Hälsningar Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg