Vem vann tyg eller mönster?

Tack för alla era tips om hur man ska klara av den mörka årstiden. Jag ska tänka på allt ni har skrivit när det känns som tråkigast och mörkast. Alla som skrev ett tips kunde ju dessutom vinna fin priser. Det är första gången jag kör en utlottning och det gav ju mersmak och var jättekul.
Så vilka vann då? Och vem vann vad?

lott1 

Man kunde ju vinna följande klänningsmönster från Vintage Vogue:

V1171[1]

Och den som vann det är…

lott3

Jouelle St Laurent som har bloggen The Handstiched files!
Hon skrev: Vilken fint mönster och fint tyg! Det skulle verkligen glädja mig att få en av dem! Jag kände exakt så för några veckor sen, och inte ens min symaskin lockade mig. blergh. Så jag spenderade timmar på pinterest och fick massor av inspiration till jag blev sugen igen och så började jag smått, med att sy knappar på en nästan färdig klänning, fixa till dragkjedjan på en annan... eller börja på något helt nytt! Baka en tårta och dekorera den, kanske? Du får en ljuvlig doftande kök på köpet!

Och sen kunde man vinna 3 meter av det ljuvligast tyg jag vet.

nysytt-blablommiga_thumb[1]

Och vinnaren av tyget blev…

lott4

Britta Bengtström som har bloggen Modesty By B.
Hon skrev: Jag blev så glad imorse när jag vaknade och de hade börjat ljusna ute, jag tycker verkligen vintertidens intåg gör skillnad, de är lättare att kliva upp när de är ljust. När de blir mörkt ute försöker jag liva upp med färg, jag har mina färggladaste och ljusaste klänningar när de känns tungt. De livar upp mig och folk man möter får ofta ett leende på läpparna av att se något annat än de svarta kläder de flesta har. O de leendena livar upp mig än mer! Så färg är mitt försvar mot mörkret!

Grattis och tack för era tips. Mejla mig era adresser på mermusik@gmail.com så skickar jag vinsterna med posten.

Kommentarer

Populära inlägg