Nysytt! Den gula 60-talaren

Thomas kollade på Kennedy-serien på NetFlix för någon vecka sedan. Kanske inspirerade den mig lite när jag sydde det här.
Även det här tyget kommer från B Brodyr i Boden och kostade 10 kr metern. Klänningen är dessutom helfodrad med tyg från samma butik till samma peng. Vi snackar tyg för ungefär 50 kr! En får unna sig.


Överdelen till klänningen kommer från Butterick 5748 och kjolen hittade jag på själv på fri hand. Jag gjorde den något tajtare än jag brukar men inte kroppsnära. Till den lilla jackan använde jag Simplicity 2177 men jag förlängde armen lite. Den är en massa handsömnad i den för att få den fin även på insidan. Jag tycker det är ganska rogivande att sy för hand.


Nu får jag börja grunna på nästa projekt...

Kommentarer

 1. Ljuvlig som en vacker vårdag!

  SvaraRadera
 2. Du är helt otrolig på att sy och hinna med! Jag njuter av att kolla på din blogg. Älskar sömnad trädgård och dansbandsmusik!

  SvaraRadera
 3. Så fin! Jag gillar kombinationen av de enkla, rena linjerna och det enfärgade tyget.

  SvaraRadera
 4. Åh vad du är duktig, och vacker! Jag blir så inspirerad av att se alla dina klänningar. Jag hoppas bara att jag ska våga lite mer, så att jag lär mig. Har så många idèer i huvudet men får sällan ut dem till symaskinen. Fast genom att kika in här får jag sådant kli i fingrarna att jag nog måste tvinga mig till att våga försöka. Tack för en superfin blogg! :) //Hanna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg