Nysytt! Wearing history-snickarbyxan

Tänkte jag skulle visa lite bättre bilder på det jag sydde under symestern. Först ut är snickarbyxan från Wearing History.


Det var roligt att sy något annat än klänningar måste jag medge. Men samtidigt är det inget självändamål att göra det om jag inte kommer att använda plagget. Jag har ingen lust att medvetet sy några garderobsvärmare.


Jag trivs väldigt bra i de här snickarbyxorna och i den här modellen. Har redan haft dem på jobbet några gånger. Sitter inte åt någonstans och är alltså väldigt sköna. Inte var de så svåra att sy heller.


Några ändringar gjorde jag. Det fanns inga bakfickor i mönstret men det ville jag ha. Både praktiskt och snyggt. Och så skippade jag knappknäppningen i sidan och satte en dragkedja istället. Och eftersom hängslena blev lite för långa sydde jag dit två extra knapphål.


Jag kommer nog sy flera snickarbyxor. Jag ruvar på en idé om marinblå twill med vita passpoaler eller något liknande. Jag är inne i en marinblå period. Stiligt och det närmaste svart jag vill komma. Och som sagt, så himla skönt att ha på sig oavsett vad man ska göra.

Kommentarer

  1. Hej jätte trevlig blogg vart kan man köpa mönstret till snickarbyxan och den andra rödadressen.super snyggt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg