Nysytt! Den röda wearing history-snickarbyxan

Plötsligt händer det. Jag sätter mig vid datorn, spottar ut mig några tecken och bloggar. Maj månad var pga ett stort frilansprojekt ganska mastig så jag fick minimera verksamheten här. Ni som följt mig några år känner till detta. Jag önskar mig en lugn vår till nästa år. Det är väl upp till mig att få det på det sättet.


Nåja. Jag har sytt lite kläder nu när jag fått mera tid. Jag gillade mina snickarbyxor från Wearing History så mycket att jag sydde ett par i röd twill också.Jag förändrade lite denna gången. Jag sydde till exempel vita passpoaler lite här och där, förlängde byxorna så pass att man kan vika upp dem och så skippade jag axelbanden som går i kryss i ryggen.
Tyget kommer från Stoff och Stil och passpoalerna hade jag i mina gömmor.
I helgen besökte overallen Stockamöllan Swingfestival och fick till och med dansa lite.

Kommentarer

  1. Underbart!!!
    Både att du bloggat och de übersnygga byxorna!

    SvaraRadera
  2. Denne buksen er bare fantastisk! Du er veldig inspirerende!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg