Hela Sverige Syr - Final!

Även om jag inte var med som tävlande i finalen var det väldigt roligt att se programmet i kväll. 8 timmar för sy en cocktailklänningen är inte så lång tid egentligen. Särskilt inte i tävling med alla kameror och intervjuer. Jag förstår verkligen att de kände pressen.

Alla vi deltagare fick komma tillbaka och skåla lite i finalen och det var inte fy skam. Jag hann egentligen inte ens åka hem. Jag var i Stockholm i två hela veckor för att spela in programmet så jag hade rejäl hemlängtan, hemmakatt som jag är.

Här stod vi med våra bubbelglas och väntade in finalisterna inför kungörandet av vem som vann.


Vi kollar närmare. Sicket stiligt gäng! Kristoffer och jag hade hatt. Jag, en halvhatt och han en hel!


Det var inte särskilt förvånande att Lisa vann. Jag förstod det ganska snabbt. Hon var så jämn i allt hon sydde och hennes kreativa noggrannhet i kombination med Sundsvallslugnet var bra att ha i den här tävlingen. Självklart skulle hon vinna! På bilden är även Lisa dotter Simone. Så cool tjej!


Och här är vi allihop. Deltagare, programledare och jury. Vilket äventyr vi hade tillsammans!


Min finalklänning är klar och kommer visas upp i två inlägg under två dagar. Först lite av de inspirationsbilder jag använde mig av samt lite processbilder och skisser. Och sen får ni se den på kroppen min, i all sin tylliga glans!

Kommentarer

  1. Vad fin du är i din vackra klänning och din alldeles underbara hatt! Blir så sugen på att sy en klänning i spets nu.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg