Kollegor i syrummet

Jag är sällan ensam i syrummet. På mitt skrivbord har jag en filt där det kan ligga både en, två eller tre djur. Oftast är det Snoddas och Knas som trängs där. Både är väldigt sociala och vill vara i centrum så mycket det bara går.


Här ligger Snoddas Knas som knorrar i högsta välbefinnande.


Sune ligger i väskan bredvid skrivbordet som just blivit uppackad efter en resa. Hans nya favoritplats, tydligen så nu har jag inte hjärta att plocka undan den. Mina kollegor i syrummet jobbar inte direkt på ackord men tar sitt sociala ansvar ändå. Vi får diskuterar saken på nästa medarbetarsamtal.

Kommentarer

  1. Åh, så mysigt det ser ut. Mina två katter de ligger bara i på bänkarna i syrummet när jag inte ser på för de vet att så fort jag ser dem så tjasar jag undan dem. De har en förmåga att lägga sig på mina pågående projekt som jag glömt kvar på bänkarna til följd att de är helt fulla av hår. Nu ångrar jag lite att jag tjasat iväg dem för det vore ju faktiskt trevligt med sällskapet. ;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg