Nysytt! Coco


Jag syr sällan i jerseytyger. Den här tunikan var mitt andra stretchplagg någonsin och jag gjorde den i somras på en av symestrarna när Annemarie var här på besök. Mönstret är Tilly's Coco. Det är inte riktigt min stil heller, känner jag. Därför har jag mest använt den hemma, som något slags mysplagg.


Det var också det första plagget jag sydde på min overlock. Jag försökte testa lite nya saker för att förbereda mig för TV och Hela Sverige syr. Jag tror mental träning hade gjort mer nytta, faktiskt. Har du bara huvudet med dig så klarar du det mesta under tidspress och stress. Har du inte huvudet med dig blir det mer så här...
(Bilden i mitten är till dig, Lisa!)

(Bild 1: Va?! Bild 2: Jaha! Bild 3: Nähäää...)

Kommentarer

 1. Du är ju så fin i den! Jag håller en slant på att du vinner hela Sy-grunkan i sjuan!! :-)
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Jag tycker tunikan är jättefin, men framför allt tycker jag bilderna var väldigt fina!

  SvaraRadera
 3. Åh, så snygg. Både klänningen och du i den.
  Kommer den någonsin på din loppis så lägger jag nog ett bud :)

  SvaraRadera
 4. På din bloppis skulle det vara här ovan, för den "lever" väl än?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg