Kalaskulan!


Här har ni min kalaskula! Jag får tacka min lyckliga stjärna att jag sytt så många Gertie-klänningar som har töjbar smock i ryggen. Dessa kan jag nog använda ett bra tag framöver när kalaskulan och midja blir större. Det blir ju ett huvudbry sen när man blir riktigt rund vad man ska ha på sig. Särskilt eftersom jag inte är helt såld på jerseytyger. En får bita ihop, tror jag.

Jag har roat mig ibland med att söka under hashtag exempelvis #vecka14 och kollat på hur olika kalaskulor kan se ut. Min mage putade redan vid vecka 8. Då var det i och för sig två som växte därinne men det kändes ändå ganska tidigt. Samtidigt såg jag någon skriva "Nu är jag i vecka 30 och äntligen börjar det synas" och tänkte jösses...

Så här nära efter jul är det också lite gränsfall att man kanske undrar, är hon med barn eller har hon bara ätit för mycket choklad. Jag är glad att det är första alternativet. Jag har pga illamåendet just över jul aldrig ätit så lite choklad. Tvärtom har jag längtat efter grönsaker. Sunda cravings, har ni hört på maken?

Tack för alla tillrop och gratulationer. Det kändes peppigt och härligt!

Kommentarer

 1. Så härlig att det går bra,Grattis, angående kläder så har jag försökt att samla ihop lite passande mönster för växande magar, till när den dagen kommer även för mig. kanske något nytt som du tycker om.
  http://docksjo.com/maternity-patterns/

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Fin! Så väldigt fin! (och här ska det vara tre hjärtan men jag kommer inte ihåg hur man gör... :P )

  Maria W

  SvaraRadera
 7. Sofia från Åland26 januari 2015 kl. 13:09

  Strort grattis till er! Ni verkar så rara och fina, önskar er all lycka!

  SvaraRadera
 8. Glömde skriva grattis, så härligt men en mini-kalaskula

  SvaraRadera
 9. Verkar som mitt tips föll bort... Jag sydde flera klänningar i singoallastil när jag var gravid i somras, smock i halslinningen, ärmarna och tre varv under bysten. Återanvände några fina påslakan jag fyndade på loppis så det blev både billigt och

  SvaraRadera
 10. Grattis, grattis!!! Vilken fin kalaskula!!!

  SvaraRadera
 11. Åh så roligt för er! Stort grattis 🎈👪💖

  SvaraRadera
 12. félicitation a tout les deux et beaucoup de bonheur!!!!

  SvaraRadera
 13. Oh grattis till er! Önskar all lycka!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg