En lista

Det är lite stiltje här på bloggen som det brukar bli på sommaren när man vill slippa ifrån datorn lite grann. Nåja, några blogginlägg finns i planen före jag blir mamma, bland annat lite grejer jag sytt.
Vi börjar med en liten lista.


Den här har vandrat runt på flera bloggar och jag vet inte vem som var först men jag hittade den bland annat på Onekligens blogg.

Beroende av:

Egentid och tystnad. Jag kan bli helt hjärntrött efter en lång dag med massa människor, särskilt om det är många jag inte känner och jag måste vara på spänn hela tiden. Ibland måste jag gå undan en stund och ladda batterierna och dagen efter kan jag vara helt bakis. Jag har en ganska introvert grundpersonlighet alltså men i arbetssituationer med "jobbkavajen" på funkar det ändå rätt bra. Jag har rätt bra kontroll på det.
För övrigt är jag beroende av mammas kakor, choklad och lakrits.Vad behöver du mest just nu?
Ett gäng sponsrade hantverkare hade varit toppen. Och att de kan allt om byggnadsvård och gamla smarta tekniker. Och om något byggföretag kunde tänka sig att sponsra med lite material hade det också varit mycket uppskattat. Jag kan bjuda på god tårta och sång som tack.

Vad tror folk om dig?
Att jag kan allt. 

Stämmer det?

Nej! Men jag kan ganska mycket och jag är inte rädd för att misslyckas vilket hjälper. Jag tycker verkligen det är roligt att lära mig och bli bättre på allt som verkar användbart och kul. Men jag är också helt värdelös på många saker, exempelvis kolla i min kalender när jag har en ledig dg. Helst vill jag bara glömma att den finns då. Och så är jag lite disträ av mig också. Jag har tankarna på många håll samtidigt.Vad får du ofta komplimanger för?

Klänningarna jag syr och att jag är väldigt företagsam som person.Brukar du ofta skratta för dig själv?
Ja, det händer väl.

Vad står det i ditt senast inkomna sms?
Från Thomas: "Ta med en mobilladdare :)"

Nästa mål i ditt liv:
Bli en bra mamma. Jag är en person som tar allt lite som det kommer, som sällan gör upp alltför långsiktiga planer. Det är bra i det avseendet att jag ofta lever i nuet men nu är det ju inte bara mig själv och Thomas som jag ska ta hänsyn till längre. Intentionen är att bygga en stark, empatiskt och god människa som ska få känna sig älskad och accepterad. Så mycket vet jag, i alla fall.


Hur svarar du i telefon?
"Hej, det är Anna!"

Vem ringde dig senast?
Mamma. Hon är för övrigt fantastisk.


Antal timmar sömn i natt?
8

Uttryck du använder ofta?
Det ger sig.

Hur känner du dig just nu?
Lugn, peppad men ändå lite nervös inför det som komma skall i form av barn. Framförallt är det nog att ungen ska lämna min kropp som skrämmer mig och hur det ska gå till. Sen är tanken på föräldraskap omvälvande på alla sätt och knappt greppbart fortfarande. Men det ger sig.Vanligaste färgen på dina kläder? Jag är väldigt förtjust i alla nyanser av blått men annars är det nog blommigt. Mer ett mönster än en färg egentligen. Jag har nog alla färger i min garderob men bara några få svarta plagg.Favoritdryck på morgonen?
Mjölk. Jag är uppvuxen på det och dricker fortfarande väldigt mycket mjölk och kall ska den vara.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Ganska tidigt numera, någon gång mellan 20-22. Upptäckte att det var mysigt att knyta sig tidigt och ligga och läsa eller kolla på film och sen kunna somna när som helst. För ett halvår sedan aldrig tidigare än midnatt. Jag konstaterar att jag är piggare och klarare i huvudet nu med mera sömn under ögonlocken. Och alldeles snart blir det mindre sömn igen, haha.

Är du blyg?
Ja! I verkliga livet kan jag vara lite blyg i nya sociala sammanhang men jag tror inte det märks så mycket utåt. På internet eller i jobbsituationer är det lättare att hantera det.

Sysslar du med någon idrott?
Nope! Jag renoverar och hemmafixar istället. Då får man något uträttat samtidigt som man rör sig. En ska inte springa tomhänt. Jag har en massa energi och är väldigt grundstark i mig själv och det använder jag som en kreativ resurs för att att får saker gjorda och därigenom röra mig. Jag är totalt ointresserad av idrott och byter kanal illa kvickt om det kommer på tv eller radio.Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej, inte nu längre men det gjorde jag nog när jag var yngre. Förälskelse vid första ögonkastet möjligen men det är något annat. Det brukar inte vara så länge.

Har du några smeknamn?

Min bror brukar skoja och kalla Thomas och mig för Daniel och Vickan. Förutom det inget jag kan komma på.


Har du kyssts i regnet?
Säkert vid något tillfälle.

Kommentarer

  1. Du är så otrologt vacker med din kalaskula, fullkomligt strålar om dig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg