Baby style

Många undrar om jag nu kommer att sy en massa kläder till bebisen. Och ja, det blir det väl alldeles säkert så småningom. Faktum är att jag beställt hem en hel massa basmönster för att kunna leka loss i sykammaren sen. Just nu ser vår dotter nog mig mer som ett vandrande mjölkpaket så det är inte helt lätt att få loss tid i syrummet. Jag har sytt ett par leggings, that's it. Flickan var ju bara 47 cm när hon föddes så i princip alla kläder jag köpt eller fått är för stora för henne. Jag hittade ett gratismönster på leggings på www som jag skrev ut i 70% storlek och voila, då passade de henne precis.
Det är ju ett övergående problem dock för hon äter och växer ju hela tiden.


Nåja, när hon blir större kommer jag alldeles säkert att sy små söta outfits till henne. Jag har ju samlat på mig en massa resttyg från alla de klänningar jag sytt till mig själv. De räcker till både det ena och det andra och att kunna använda dem till något vettigt är ju helt perfekt.

Jag samlar stilinspiration på Pinterest och där hittar ni också alla källor till bilderna. Det är ungefär den här stilen jag tänker mig och kan jag hitta vintage eller second hand funkar det så klart också.


Kommentarer

  1. Always think about an easy way to open to change the diapper !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg