Finfina frisyrtips


Det här är min snabbaste frisyr. Det spelar ingen roll i vilken fas mitt hår är. Nytvättat eller smutsigt, det funkar ändå. Jag vänder huvudet upp och ner och masserar upp lite volym i hårbotten, pudrar möjligen i lite torrschampo och så gör jag en slarvig tofs, vars ändar inte dras igenom snodden sista varvet, så det blir en knut. Klart! 

En annan gammal favorit är den här uppsättningen som loppanpoppan visar. Den är så himla smart, smidig och snygg. Även den funkar på mitt hårs alla lägen. Ofta gör jag den i blött hår direkt efter dusch och det funkar ändå. Jag kan ha håret uppsatt även när jag sover och dagen efter när jag plockar bort hårbandet och borstar ut håret får jag de mest fantastiska vågor i håret. Bra tips alltså. Och Anna Hultbergs blogg är dessutom ett bra tips. Hon är otroligt kreativ och färgglad.


Kommentarer

  1. Tack ännu en gång. Att få fina ord från någon som jag själv blir så inspirerad av känns så roligt!!

    SvaraRadera
  2. Just drooped by...after a very long while.... What beautifull News...I wish You and Your "Little Angel" all the best!!
    XOXO
    Joanna Maria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg