Julefriden infinner sig

Vissa dagar med bebis är tuffa eftersom jag fortfarande förväntar mig att jag ska hinna lika mycket som jag gjorde tidigare. Vem som helst kan säkert inse hur korkat det är. Dessa förväntningar leder enbart till besvikelse. Sen kommer dagar som idag när ungen är som ett jollrande solsken och bara älskar att kolla på när mamsen röjer och stökar. Halleluja moment!

Nåja, nu ser det faktiskt helt fantastiskt ut här hemma. Ni ser ju! Jag har inte överdrivet mycket julgrejer framme. Det är någon tomte här och en ljusslinga där (varav många hänger uppe hela året) och det räcker fint.

Så här ser det ut i den gamla skolsalen nu. Skolplanscherna är en levande del av vardagsrummet. De flyttar runt och jag byter tema ibland eftersom jag har fler än jag har plats till. Kaminen som vi installerade för ett år sedan eldas det ofta i. Duken på bordet är ett virkat sängöverkast. Den gamla dockvagnen är just nu förvaring till alla mjuka leksaker som Signe fått.


Även klänningarna på väggarna flyttar runt lite efter humör och årstid. Den enda som varit ganska konstant är min brudklänning som jag sydde. Gullrankan planterade jag om för ett år sedan och nu växer den så det knakar och den blir som en fin gardin. Gullranka är alltså värsta tipset om man gillar klättrande växter.


Nästan alla klappar är klara och jag kommer segla mjukt in mot julafton. Julefriden infinner sig!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg