Symester hela veckan + Janome Scandinavia!

Symester Hela Veckan har under kommande #påsksymester på Instagram fått möjlighet att samarbeta med Janome Scandinavia. Annemarie och jag är så stolta över det. Vi har aktivt sökt samarbetspartners för att kunna sy mera och för att kunna ta sömnaden ett steg längre. Vi hopppas kunna inspirera fler till att göra sina egna kläder och förstå hur kul, utvecklande och mysigt det är. För egen del är det ren mindfullness att sy några timmar då och då. Allting landar in på nåt sätt.


Första gången jag fick testa Janomes symaskiner var under tv-tävlingen Hela Sverige Syr 2014. Då sydde vi alla på Janome Easy Jeans-maskiner.  Jag har fortsatt att sy med Janome sedan dess.



Nu kommer vi att få möjlighet att sy med en Janome Decor Computer 6030. För mig är det första gången jag använder en elektronisk maskin. Alla jag använt tidigare har varit mekaniska. Som ni ser har alla 30 sömmar en egen knapp. Stygnens längd och bredd har enkla plus- och minusknappar och det finns också smidiga knappar för nål upp och nål ner, samt trådklipparfunktion (så smidig grej alltså!). Det lilla jag hittills testat så är den otroligt smidigt och enkel att använda.


Varje dag under symestern kan du vinna påskägg, antingen från Janome eller från oss själva när du deltar i vår hashtagutmaning. Du hittar den under #påsksymester.
Hoppas vi ses och kan vara kreativa tillsammans i våra olika symrum runtom i världen. Kram så länge!

Kommentarer

  1. Jag googlar runt i desperation efter ideér till en brudtärneklänning (får väl sy en i min storlek tänker jag, då utbudet är sorgligt) och kom in på din sida. Underbar inspiration, vackra kläder och vilken talang du besitter! Fantastiskt. Smygsurfar på jobbet dessutom och nu gör jag mitt bästa för att svälja bort klumpen i halsen jag fick när jag läste inlägget om ert bröllop.. Varma kramar från Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg