En kärvänlig enSixten...Sixten är inne i en väldigt kärvänlig period. Var jag än befinner mig vill han vara nära, helst ligga i mitt knä ihopkurad som en räv. Jag tror han vill att jag ska ta det lugnt en stund. Eller vill han förhala själva flyttande ett tag. Vem vet?

Flytten...Jag gillar inte att flytta. Det tar sådan oändlig tid och det säger jag med risk för att låta något gnällig men det är för att jag är så trött. Jag skulle vilja krypa ner i en flyttlåda så någon kunde flytta mig istället. Tänk så skönt att få bli buren till en bil, vaggad på resan och sedan bli uppackad i det nya huset?

Nåja, det är som det är. Vi är nästan framme vid mållinjen. Om bara fem dagar tar vi över huset. FEM! Nästa vecka kan vi alltså på allvar börja flytta saker och framförallt möbler. Och med vi menar jag, min syster och jag. Det är inte så lätt för Thomas att hjälpa till just nu eftersom han jobbar och reser väldigt mycket. Så det faller på min lott.

Helgen...
I helgen ska jag fortsätta med möblerna jag började fixa förra helgen så det kanske inte blir så mycket aktivitet i bloggen. Jag lovar att gottgöra det med fina bilder från huset när vi väl tillträder och framöver med flera nya syprojekt. Så försvinn inte. Jag är så glad att ni kommer hit på besök. Att läsa era kommentarer är bland det roligaste jag vet.

Sköt om er

Kommentarer

 1. Vilken tur att du har Sixten, han har förstått att du behöver ta det lungt en stund emellanåt. Omöjligt att låta bli att kelas med honom kan jag tro.
  Jag beundrar din ork att packa, fixa och trixa för att få ert nya hem i ordning och ändå har du tagit dig tid att dela med dig av dina dagar till oss som läser här på bloggen.
  Styrke kramar via cyberspace // Ethel

  SvaraRadera
 2. Bra sås reder sej själv liksom!
  Soffan blev jättefin, det är lite synd att jag har så futtigt kök. Men jag kommer ner och hälsar på sen så jag kan nyttja ditt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg