Bloppis!

Jag säljer lite klänningar här och på Instagram. Jag behöver rensa upp och frigöra lite pengar. Kill your darlings, kan man säga. Särskilt svårt är det att sälja sånt jag sytt. Jag vet ju själv hur många timmar som vävts in i de plaggen men nu tänker jag att jag bara gör’t! Bättre att någon annan använder kläderna än att de hänger oanvända i min klädkammare.

tillsalu-blablommig
SÅLD! Egen design och sömnad så klart. Sweetheart-urringad. Tyget har en ljuvlig tyngd och len känsla och mönstret är gudomligt. Mycket vidd i kjolen, skenor i överdelen så att den sitter åt och stannar uppe utan axelband. Längd strax under knät. (Skärpet ingår ej). Den sitter jättefint men det har aldrig blivit av att jag använt den.  Fler bilder finns här. Storlek 40-42.
Pris: 600 kr + frakt
Referens: Den blå blommiga


bloppis3
SÄLJES: Nysydd i vintagetyg, 100% bomull. Modellen är en exakt kopia av en sliten vintageklänning från 50-talet som fick leva vidare som mönster till nya klänningar.  Dragkedja i ryggen. Båtringad hals, djupare bak än fram och kimonoärmar (dvs sömmen sitter på översidan av ärmen i ett stycke ut från överdelen.). Den sitter helt perfekt. Storlek 40. Fler bilder här.
Pris: 600 kr + frakt
Referens: Krockklänningen

bloppis4
SÄLJES:
Vintageklänning, troligtvis 60-tal. Dragkedja bak. Sydd i lite kraftigare bomull. I kjolen finns ett lager tyll som ger fin vidd. Storlek 42 på lappen men känns mer som en 38-40. Jättevacker och och i fint och tåligt skick men tyvärr för liten för mig.
Pris: 400 kr + frakt
Referens: 60-talaren

bloppis1
SÄLJES: Vintageklänning 70-tal med 50-talskänsla. Resår i midjan. 100% bomull. Uppskattningsvis en storlek 38 och för för liten för mig. Perfekta sommarklänningen med stora djupa fickor. I jättefint skick.
Pris: 250 kr + frakt
Referens: Jack McQueen

bloppis2
SÅLD! Vintage, troligtvis 70-tal. Vackert röd med söt vit krage. Står storlek 13-14 på den men eftersom det är resår i midjan passar den nog både aningen mindre och storlekar större. Längd strax nedanför knäet och klädda knappar i samma tyg som klänningen fram. Skolfrökenaktig och gullig på alla vis. Pris: 100 kr + frakt

Intresserad? Mejla mermusik@gmail.com

Kommentarer

 1. Hej fina du!
  Den vackert lila 60-tals klänningen...vilka mått har den över byst och runt midjan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! 36 cm x 2 ivd midjan och vid byst 48 cm x 2

   Radera
  2. Bruna, lilla, rosa klänningen, vill jag ha!
   Lotta Lindersson mob:0736304836

   Radera
  3. nej rosa verkar visst för liten.../lotta

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg