William Morris - Willow boughs

morris3morris1morris2   

Nu äntligen har kontoret fått ny skrud i form av William Morris-tapeten Willow Boughs. Den finns med blad i två olika storlekar och jag valde den med de större bladen. Den är så himla vacker och jag är så nöjd med den. Jag har satt den på alla väggar i rummet utom en som är helt vit.
Dessutom ska jag sätta nya kontakter och lampknappar i rummet som är gammeldags och svarta.
Nu innan vi sätter tillbaka våra möbler ska vi göra en rejäl rensning. Jag vill minimera pryl- och pappersmängden. Vi har till och med sorterat ut tre lådor med böcker som vi aldrig någonsin kommer att läsa mer som vi ska skänka till ett antikvariat. Mest prylar vinner inte. Jag känner så mer och mer. Hellre färre grejer som jag verkligen tycker om och använder.
Jag återkommer med mera bilder allt eftersom.

Glöm inte att ni kan vinna tyg eller ett retromönster genom att ge mig era tips på hur man klarar av den mörka årstiden. I morgon berättar jag vilka två som vunnit.
Skriv era tips här!

Kommentarer

Populära inlägg