Symester i P4 Kristianstad

Idag besökte jag P4 Kristianstad och trevliga Helene Perssons förmiddagsprogram.Vi pratade om sömnad, var namnet Neah kommer från, kommande bebis, vad jag gillar att sy och så spelade vi lite härlig swingmusik där jag sjunger. Helene blev dessutom förälskad i Dr Zjivagokappan som hon provade inte bara en gång, utan två. Jag hade också tagit med mig lite klänningar jag sytt och radiostudion blev utställningslokal för dem.


Här kan ni höra 8 minuter från den timme jag medverkade (klicka på bilden!)


Och vill ni höra intervjun i sin helhet får ni klicka in här och scrolla fram till 0:33:30Kommentarer

 1. Vad glad jag blev när jag hörde dig på radion. Jag som syr en del har svårt att komma till skott.... Och ibland att hitta nåt kul mönster som passar min figur. Hihi det låter som jag ser jättekonstig ut med det gör jag verkligen inte, har bara lite inbyggda volanger här och där...Du har inte funderat på att hålla föredrag/kurser med sömnad?
  Ha det gott!
  Marie

  SvaraRadera
 2. Tänk att du bor i trakterna av där min mor kommer ifrån och där som jag tillbringat alla mina skollov som barn hos min mormor och resten av släkten. Själv bor jag i Umeåtrakten så även mina föräldrar . Jag älskar att sy, men av olika anledningar så har tiden inte räckt till på senare år såsom barn, eget företag, renovera hus och min passion att dansa har tagit mycket av min tid. Jag köper numera mest tyger som jag samlar på hög i garderober hemma i mitt syrum. Jag har följt dig ett tag och även din resa på Hela- Sverige syr. Du gjorde fina grejer. Kul att du kom så långt. Sen så är jag jätteavis på dina sysemestrar. De är något jag önskat göra med någon så synördig som en själv. Ni ser ut att ha så mysigt. :)
  Hälsningar
  Helén

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint det var att höra dig på radion! Jätteroligt! <3

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt och inspirerande program:) bra jobbat!

  SvaraRadera
 5. I just finished to read all your blog today (several evenings on it !) and was so happy to see the happy fabulous new you just shared with us. I wish I could read the blog in your language, I have to use google translate which is not very good. I like very much your sewing creations, and your home to, you have a lot of good taste. I will still follow your adventure with a great pleasure, you're very inspiring, thank you for that. Best regards from France !

  SvaraRadera
  Svar
  1. All my blog, wow! That's fantastic! I know google translate sucks but still you can get the general idea of what I am writing about. Thanks for visiting och commenting. You made my day <3

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg