Nysytt: Smällkaramellen


Den här lilla smällkaramellen ber inte om ursäkt för sig. Den är som en käftsmäll i den grå massan och lyser som en fackla i mörkret. Snudd på självlysande. Tyget hittade jag på Etsy hos Hearts and found även i en annan färgställning som den här glada blå klänningen och en romper och hätta till Signe. Älskar när det finns en bård i tyget som man kan vända och vrida på när man klipper ut mönstret. Här ligger ju tyngden och den mesta blomsterprakten i botten på klänningen.


Mönstret kommer från Gertie's Ultimate dress book. Boken är som en buffé av överdelar, underdelar och ärmar som man i stort sett kan blanda fritt. Jag valde Strapless sweetheart bodice, All around pleated skirt (men jag la mina veck annrolunda) och så sydde jag axelband som jag placerade så att de precis skulle täcka bh-banden. Dragkedjan finns i ryggen.


Är så förtjust i tyget som är i bomull och klänningen blir en härlig kompis till sommaren igen. Man får nog vara lite försiktig när man tvättar den så den inte tappar sin intensitet.

Kommentarer

  1. Fantastiskt klatschig färg, tummen upp för den. Hoppas sommaren kommer tidigt i år så du får använda din fina klänning snart. Hela du blir som en fin karamell Anna Neah :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg