Ett gammalt antikvariat och ett gammalt danspalats

Tydligen är det så att på lördagar i Karlshamn går man ut och vandrar upp och ner på huvudgatan. Det gör alla. Så även vi. Jag menar, Boel måste ju få uppleva detta också när hon nu åkt så långt.

Efter ett besök i den underbara sybehörsbutiken gick vi in i det lika underbara antikvariatet som finns i stan. Det är en riktig kulturskatt. Det luktar som av gamla böcker och samlad klokhet. Det är dessutom välsorterat. Ut på gatan spelas alltid gammal trivsam jazzmusik.



Lycka var det för Boel som tydligen samlar på vinyl-Streaplers att hitta inte mindre än tre skivor hon inte hade. Även Thomas hittade vinylskatter som han nog gärna köpt om 1.) vi hade haft en vinylspelare och 2.) han hade haft kontanter att betala med.



Vi hann inte mera än komma ut från Antikvariatet så kom en hel parad med veteranbilar körande längsmed gatan. Vilken tur!



På kvällen fick Thomas än en gång göra en insats som konferencier. Denna gång på Eringsboda brunn dit vi samlades ett gäng. Thomas fick dessutom ansvara för "allsång och andra tokigheter". Larz Kristerz hjälpte gladeligen till att spela och hålla tonen.



Susanna och Pelle hade husbilen på plats och där serverades i pausen läskande drycker.



Härliga Linda hade åkt med Larz Kristerz ner. Hon är tillsammans med Peter i bandet och har dessutom en väldigt underhållande blogg. Det var roligt att träffa henne igen.

Kommentarer

  1. Titta, där är min fina syster! (Linda) :)

    Gillar din blogg, den känns ryckt ur 50-talet!

    SvaraRadera
  2. Fina Linda! Även jag gillar din blogg med alla fina foton och så jäkla vackra kläder.

    SvaraRadera
  3. Titta! Där är jag på bild!
    Det var en väldigt trevlig kväll och jag funderar på hur jag ska ta mej med i turnébussen till Blekinge nästa gång.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg