Victory!

Här är den!
Den färdiga kjolen från Victory patterns. Hängslar inkluderade. Dessa kan man ju enkelt knäppa av om man vill. Denimtyget beställde jag från Stoff och stil och guldknapparna hade jag i min knapplåda.

victory1

Jag kan varmt rekommendera mönstret. Instruktionerna är tydliga och det krävs inget snille för att hänga med. Med lite fokus kan man sy den på en kväll. Jag kollar alltid på film när jag syr så det kan ta lite längre tid när uppmärksamheten är på flera ställen.

Jag älskar den redan. Den känns som jag. Nu ska jag sy en röd också. Denna gång med vita sömmar eller kanske vita passpoalband. Har som inte bestämt än.
Over and out!

Kommentarer

  1. Jäklar, vilken fin kjol! Ser ut att passa dig klockrent! Och så otroligt fin du är!

    SvaraRadera
  2. Superduperfin! Kjolar och klänningar med fickor är det bästa, så praktiskt! En röd kommer bli så snyggt!

    SvaraRadera
  3. Vad fint det blev! Kul att följa ditt syprojekt. Och bra att få veta det där med tjock tråd och normaltjock undertråd. En likadan i rött blir säkert urläckert. Lycka till med det!

    SvaraRadera
  4. Jättefin verkligen : ) Har inte sytt kläder sen textilslöjden i skolan (och det var ju himla basic), men det här mönstret ska jag faktiskt ta och beställa! Hoppas det går lika bra för mig som för dig :)

    Ser fram emot att få se den röda också! : )

    SvaraRadera
  5. Vad fin den blev! Blir lite sugen på att sy något liknande.

    SvaraRadera
  6. Så tjusigt! Ni passar ihop som hand i handske!

    SvaraRadera
  7. jag vart inspirerad och sydde en jag också. Jag bloggade om den idag, och slängde med en länk till dig, bara så du vet :)

    SvaraRadera
  8. Så himla söt! Kul med hängslen :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg