Nysytt: Silverrymdknäppklänningen

nysytt-silver1

Nu har min kamera kommit tillbaka och idag öppnade sig dessutom en liten tidslucka för en snabb fotografering.
Den här klänningen var ett experiment. Jag tänkte inte så mycket alls egentligen. Det är skönt med såna projekt ibland. När det är processen i sig som är skön och man inte tänker så mycket på resultatet.
Jag har haft det här matta silvertyget liggande i flera år och efter flower powerklänningen var jag lite sugen på ännu en maxiklänning.

nysytt--silver2

Det är en konstig mix av flera olika stilar egentligen. Överdelen känns på framsidan lite 40-tal medan baksidan känns mer åt Jane Austen-hållet. Och sen en konstigt 70-talskjol och rymdtyg på det. Stilkrock är bara förnamnet. Men kul på nåt sätt. Frågan är väl när den ska användas?

nysytt--silver3

Hela grejen var mest en improvisation. Lite klipp här och lite rynk där. Och så lite drapering på provdockan. Efter sömnad och sprättning några varv var den klar.

suneMangs

Sune bryr sig inte så mycket vad jag har på mig. Men vad tycker ni?

Kommentarer

  1. Riktigt snygg och cool klänning. Gillar klänningen mycket.

    SvaraRadera
  2. Om du har lust så skulle doppbatik vara en riktigt cool grej här tror jag (något jag snubblat in på och förälskat mig i). För övrigt en riktigt fin klänning, du är så duktig!
    Vill jättegärna se Mad Men-klänningen i mer detalj också!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg