Nysytt! Blåblommiga skjortklänningen

När jag hittar en modell jag gillar syr jag nästan alltid flera versioner av den med små variationer och andra tyger. Jag är uppe i min fjärde version av Gertie's Shirtwaist dress från hennes bok. Det här är min andra version och med samma tyg som jag sytt en annan klänning av tidigare. Är så kär i det där blåblommiga tyget.

Knapparna hittade jag i min knappbyrå. Finns egentligen inte mera att säga. Bra modell, fint tyg och sitter som en smäck. Nu syr jag på min fjärde version i ungefär samma modell. Jag har ändrat lite på kragen på den kommande och syr den i mossgrönt sidentyg.


Kommentarer

  1. SÅ fin! Skulle vara underbart att läsa dina bästa tips om att sy i siden, förresten. :)

    SvaraRadera
  2. Underbart tyg! Så fin den blev

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg