2012 maj-augusti: Utvalda händelser

Då fortsätter vi gå igenom lite vad som hände förra året..

Det ena projektet jag jobbat med hela våren, den digitala festivalen Kärlek, ettor och nollor, ägde rum i maj.

keon-dag1-6

Och Clara och Annkarin pratade bloggar och business. De var två bland många andra inspiratörer inom digitala medier.

keon8keon12keon20keon10

Thomas och jag tog en tur till London. Älskar London. Alla är så superdupertrevliga där. Vi kollade på Fantomen på operan med Peter Jöback som Fantomen. Prima vara!

london5london13london8

Jag hann sy lite också.

rutiga2

I juni hade jag nästa event där jag också producerade en hel årskalender med tips inom sociala medier. Och vi gjorde några hundra pompoms och hängde upp i lokalen. Huvvaligen vad jag slet. Jag har nog aldrig jobbat så intensivt och det var inte så snällt mot mig själv.

eventpimp8event5event10event29

Efter såna dagar var det skönt att komma hem till det gröna lugnet hemma vid skolan. Vissa dagar kunde jag sitta och jobba under ett parasoll i trädgården.

hemmatradgard2

Och dagen efter det sista stora eventet åkte jag med Sixten till veterinären och där visade det sig att han hade en stor tumör i magen. Så den 20 juni fick Sixten somna in och jag var helt förkrossad.Jag sörjde en månad innan jag orkade hämta hem en ny kompis till Sune. Han döptes till Knas Jönsson under högtidliga former. Och kolla! Jag köpte en flygel till vardagsrummet!

dop15dop13

I juli åkte jag också till den årliga Guldklavengalan i Malung, Dalarna. Dels hade jag gjort ljuddesign till galan och dels körade jag med artisterna på plats.

gk22gk1gk25

Väl hemma igen höll korade vi i juryn en ny vinnare i Lilla Song Contest, en talangtävling för barn och ungdomar mellan 9-15 år på stora scenen under Östersjöfestivalen.

LSC3LSC6

Och därefter hamnade fullt fokus på husmålning och veranda-, husgrundsrenovering. Vi rätade till och med upp trappstegen i stentrappan.

husarbetet4husarbetet2husarbetet29husarbetet38husarbetet51husarbetet48husarbetet44husarbetet52

I slutet på augusti kunde vi njuta av ett halvvägs nymålat hus. Men vilket jobb det var! Resterande halva ska vi ta i sommar. Puh.

husetbynight8husarbetet53

Jag hann med lite sång och musik också.

konsertdagensros

Och så hade vi vår årliga sommarfest med bästa ljumna utevädret hela natten genom.

fest22fest5fest10fest31fest33fest29fest34

Och det var sommaren 2012. Inte så vilsam den heller men jag fick  mycket bra saker gjorda.

bynight3bynight6

Kommentarer

Populära inlägg